DIREKTORKA EIB U OPROŠTAJNOJ POSETI NOVOM SADU: Saradnja poboljšala kvalitet života Novosađana

Z. G.

12. 01. 2021. u 18:07

ZAHVALjUJUĆI plodonosnoj saradnji sa Evropskom investicionom bankom (EIB) ali nesporno i ličnom angažovanju i liderstvu direktorke Predstavništva EIB za Zapadni Balkan Dubravke Negre, poboljšan je i kvalitet života Novosađana u proteklim godinama.

ДИРЕКТОРКА ЕИБ У ОПРОШТАЈНОЈ ПОСЕТИ НОВОМ САДУ: Сарадња побољшала квалитет живота Новосађана

Foto: Pres služba Grada Novog Sada

Ovo je izjavio danas gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u Gradskoj kući, gde je primio direktorku Dubravku Negre, koja je bila u oproštajnoj poseti, na završetku svog mandata na toj funkciji.

Kako je saopšteno iz gradonačelnikovog Kabineta, u razgovoru je istaknuta veoma uspešna saradnja te institucije sa državnim organima i subjektima na nivou zemlje a posebno je naglašen intenzivan rad sa lokalnim samoupravama.

- Gradonačelnik Vučević je zahvalio na podršci u realizaciji dosadašnjih važnih poslova kao i na svesrdnoj i konkretnoj pomoći i savetima u vezi sa modalitetima finansiranja nekih budućih projekata – dodaje se u saopštenju.

Direktorka Negre je naglasila da je veoma važno to što je EIB u Srbiji prepoznata kao siguran partner za mnoge strateške projekte i izrazila zahvalnost Gradu Novom Sadu na dosadašnjoj veoma korektnoj saradnji.

Sagovornici su izrazili nadu da će dobar poslovni kontakt, na svim nivoima u zemlji, biti nastavljen i sa narednim rukovodstvom Predstavništva EIB za Zapadni Balkan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!