ĆAVIJU ODBROJANI DANI? Neuspeh u Superkupu zapečatio sudbinu legende Barselone i španskog fudbala

O. M.

21. 01. 2024. u 10:17

STADION "Benito Viljamarin" u Sevilji biće ove nedelje od 18:30 čas poprišlte derbija 21. kola špnaske La lige. Domaći Betis dočekuje šampiona Španije Barselonu.

ЋАВИЈУ ОДБРОЈАНИ ДАНИ? Неуспех у Суперкупу запечатио судбину легенде Барселоне и шпанског фудбала

FOTO: AP/Tanjug

Betis ulazi u ovu utakmicu posle važne pobede od 1:0 protiv Granade prošlog vikenda. Isko je postigao jedini gol u 76. minutu.

Ova pobeda označila je njihov prvi uspeh u španskom prvenstvu od kraja novembra. Uprkos nekoliko remija poslednjih nedelja, Betis ima samo jedan poraz u poslednjih 15 utakmica i to od Selte u Vigu kada je domaći tim preokrenuo početno vođstvo "zelenih".

Niko nema više nerešenih ove sezone u La ligi, samo Maljorka ima isto koliko i Betis - deset, što čini tačno polovinu odigrnaih utakmica.

Trenutno zauzimaju sedmo mesto na tabeli, jedan bod iza Real Sosijedada i deset bodova iza Barselone.

Kod kuće su neporaženi i biće to još jedna zanimljivost ovog susreta, pošto su Katalonci neporaženi u gostima.

Posle poraza od Real Madrida od 4:1 u finalu Superkupa Španije, pojavile su se glasine da je misija Ćavija Ernandesa na Nou kampu završena, ali mladi stručnjak tvrdi da i dalje uživa podršku uprave. Barselona je u Kupu Kralja pobedila Unionistas rezultatom 3:1, golovima Ferana Toresa, Žila Koundea i Alehandra Baldea.

Barselona je na četvrtom mestu u La ligi, na nivou sa trećeplasiranim Atletik Bilbaom. Trenutni lider Real Madrid ima sedam bodova prednosti.

Uoči meča protiv Betisa, Barselona će zbog povreda ostati bez Markosa Alonsa, Gavija, Iniga Martineza, Rafinje i Marka-Andrea ter Štegena, a Ćavi planira nekoliko promena u timu, uključujući povratak Ilkaja Gundogana, Roberta Levandovskog i Pedrija.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)