EVO KO JE MIKA ALEKSIĆ: Poznati Beograđanin uhapšen zbog optužbi za stravična zlodela

Novosti online

16. 01. 2021. u 21:43

ЕВО КО ЈЕ МИКА АЛЕКСИЋ: Познати Београђанин ухапшен због оптужби за стравична злодела

Foto: Printskrin RTS

POZNATI režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je večeras u Beogradu zbog optužbe za silovanje.

Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodelo.

- Ovo je monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umetnosti i religije čoveka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja - izjavila je Milena Radulović.

Aleksić je decenijama poznat kao rasadnik glumačkih talenata iz svoje škole glume. 

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Slavica

16.01.2021. 22:44

Ima ih more bozije.Kada sam bila dete,skoro pa' da nije bilo oca od mojih drugarica koji me nisu dirali i pokusavali da poljube.Jos nosim u sebi gnev i mrznju

Moma

17.01.2021. 09:02

@Slavica - Cudno, uvek sam gledao decu mojih prijatelja samo kao decu i mislio sam da i drugi tako rade. Izgleda da sam bio slep. Moja ćerka se nikada nije žalila inače bilo bi loše.

Nin

17.01.2021. 08:16

Tezak covek, nipodistavao je decu. 80 ili 81 je preuzeo dramsku grupu Radio Beograda. Nakon mesec dana sam je napustila, jer to vise nije bilo ono lepo mesto gde sam pre toga provela nekoliko godina.