JAUCI SE PROLAMAJU RUDAROM: Potresne scene na severu KiM, tela ubijenih Srba dopremljena u užasnom stanju (FOTO/VIDEO)

D.Z.

30. 09. 2023. u 17:03

TELA trojice Srba koji su ubijeni u u Banjskoj, danas su stigla u Rudare, a danas su ih u Prištini preuzele njihove porodice nakon par dana agonije. Poznato je i gde će njihova tela počivati, a kako javlja naš reporter, tela su stigla u onakvom stanju kakva su i pronađena.

ЈАУЦИ СЕ ПРОЛАМАЈУ РУДАРОМ: Потресне сцене на северу КиМ, тела убијених Срба допремљена у ужасном стању (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: printsrin

Naime, Stefan Nedeljković će biti sahranjen najverovatnije u Vrnjačkoj Banji, dok će Bojan Mijailović i Igor Milenković počivati u Leposaviću.

Prema infromacijama sa terena, porodice ubijenih trenutno u kapeli u Rudaru sređuju tela svojih najmilijih, jer su stigla u istom stanju u kojem su pronađena. Kako "Novosti" saznaju tela Mijailovića i Nedeljkovića u užasnom stanju.

Foto: D.Z.

Takođe, policija takzvanog Kosova, celo vreme patrolira u okolini Rudara dok porodice u suzama i jaucima oplakuju svoje najdraže i spremaju ih za sahranu.

Foto: D.Z.

Jauci porodica su jedino što se prolama nebom ovog popodneva u Rudaru. Majka jednog od ubijenih Srba kuka nad svojom tragičnom sudbinom i za sinom koji je poginuo braneći svoj narod na severu KiM.

Foto: D.Z.

Podsećamo, tela Stefana Nedeljkovića iz Zvečana, kao i Bojana Mijailovića i Igora Milenkovića iz Leposavića, koji su ubijeni u sukobu s tzv. kosovskom policijom u Banjskoj 24. septembra, predata su danas porodicama u Institutu za sudsku medicinu u Prištini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja