STEFAN OSTAVLJA SVOJE KOSOVO: Za njega je dao život - Sada iz rodnog Zvečana kreće na večni počinak (FOTO)

Novosti onlajn/M.S.

01. 10. 2023. u 09:54

MUČKI ubijeni Srbi biće sahranjeni danas. Večna kuća Stefana Nedeljkovića biće u Vrnjačkoj Banji, u centralnoj Srbiji, dok će Igor Milenković biti sahranjen u selu Graničane kod Leposavića. Bojan Mijailović takođe će danas biti ispraćen na večni počinak na gradskom groblju u Leposaviću.

СТЕФАН ОСТАВЉА СВОЈЕ КОСОВО: За њега је дао живот - Сада из родног Звечана креће на вечни починак (ФОТО)

Foto: Novosti

Stefan Nedeljković na večni počinak ispraćen je i u svom rodnom Zvečanu. 

Njegovi posmrtni ostaci krenuli su iz Zvečana do mesta gde će biti ispraćen na večni počinak, u Vrnjačkoj Banji. 

Foto: Novosti

Baš kako i dolikuje ispraćaju nekoga ko je svoj život položio za jednu od najsvetijih stvari, njegovo Kosovo, Stefana je iz Zvečana ispratila reka ljudi. 

Porodica i prijatelji potresnim čituljama danas su se našem listu opristili od Stefana Nedeljkovića. 

"Dani puni tuge ne mogu izbrisati uspomene i sećanje na tebe. Ostala je tvoja dobrota, najveće srce i ljubav koju si nam pružio. S velikim ponosom čuvaćemo sećanje na tebe", napisano je u čitulji njegove porodice. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)