"AMAN ZAMAN" Brnabićeva uputila Alimpiću "najprostije pitanje na svetu" - Bojkotujete izbore koji su direktna posledica vašeg zahteva (FOTO)

Novosti onlajn

13. 03. 2024. u 11:36

POTPREDSEDNICA Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić oglasila se na svom zvaničnom Iks profilu, gde je reagovala na izjavu Zorana Alimpića iz GIK-a.

АМАН ЗАМАН Брнабићева упутила Алимпићу најпростије питање на свету - Бојкотујете изборе који су директна последица вашег захтева (ФОТО)

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Naime, u svojoj izjavu, koju je objavio opozicioni N1, Alimpić kaže da "pod nepromenjenim uslovima, to ne bi bili izbori, već farsa". 

"Hajde ponovo, naprostije pitanje na svetu: Kako to da ste, pod istim ovim izbornim uslovima, zahtevali HITNE vanredne parlamentarne i beogradske izbore pre kraja 2023. (dopis predsedniku Srbije u prilogu), a sada hoćete da BOJKOTUJETE izbore jer su izborni uslovi onakvi kakvi su bili kad ste zahtevali hitne izbore?!? Pri tome su izbori koje želite da bojkotujete direktna posledica VAŠEG ZAHTEVA za izbore?!? Aman zaman", poručila mu je premijerka, pritom podelivši fotografiju dokumenta kojim su predstavnici opozicionih stranaka u septembru zahtevali raspisivanje parlamentarnih i beogradskih izbora. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja