ZAMENIK kapitena je trebalo da se obrati javnosti na konferenciji za medije, ali će umesto njega uz selektora govoriti Sergej Milinković Savić.

Komentari (6)

Toni

17.11.2020. 12:22

Raspad sistema. Gde god udje mafija tako bude. Barem ima ovih reprezentacija koje su normalne pa moze da se gleda,realno narod je besan u drzavi i ogorcen i naravno ne interesuje narod Srpski fudbal pun mafije. Oterali ste Mislina u sred takmičenja o čemu dalje da se Prica,koga zanima Srpski fudbal,čoveka koji je prvi u grupi bio . Tuga,cemer ,jad.

Ratko

17.11.2020. 13:29

Trebalo se odavno njemu i vecini iz prvoga tima zahvaliti. jer on i ti momci dolaze ono da se zezaju a za reprezentaciju ,dres i grb pod kojim igraju zabole ih uvo!

sasa

18.11.2020. 07:27

Kako radimo unazad pola veka, menjanje selektora posle par utakmica, sem Osima, i sada unapred da se ne mucite napravite spisak selektora i samo ih posle menjajte na svakih godi nu dana, umesto sto menjate sebe i srž problema. Dokle god FSS bude mesto za zgrtanje para pojedincima dotle će da nam bude ovako. Ni jedan selektor izgleda nema slobodu svoga rada, uvek je neko tu sa strane da ga stopira , pustite selektora da radi svoj posao.