ZVEZDAŠI U DELIRIJUMU: Dragović opet blizu Marakane

Novosti online

12. 01. 2021. u 09:51

SAGA oko Aleksandra Dragovića se nastavlja. Srbin iz Austrije dolazi u Crvenu zvezdu, ništa od transfera, pa opet je priča aktuelna...

ЗВЕЗДАШИ У ДЕЛИРИЈУМУ: Драговић опет близу Маракане

Foto: N.Paraušić

I danima se tako piše o dečku koji je jedno vreme bio i među najtraženijim na evropskom tržištu.

A poslednje vesti mogle bi da obraduju crveno-bele. Bajer Leverkuzenu kao da se sprema za odlazak austrijskog štopera Aleksandra Dragovića, mada su Nemci pre samo nekoliko dana rekali da neće nigde ove zime.

Momak sa srpskim korenima najavljivan je kao novo pojačanje Crvene zvezde već za januar. Svi su već pomislili da je posao sa Dragovićem već sklopljen, ali iz Bajera su nakon dobrih igara defanzivca poručili da ipak ostaje u klubu. 

Međutim, došlo je do preokreta. Poznati italijanski novinar Fabricio Romano potvrdio je da je došlo do dogovora između Bajera i mladog defanzivca Mančester junajteda Timotija Fosu-Mense.

Fosu-Mensa je jednog od najperspektivnijih defanzivaca Evrope. Profesionalnu karijeru je započeo u Mančester junajtedu, a među "đavole" je stigao još u omladinskim danima iz Ajaksa. Junajted ga je pozajmio u dva navrata, prvo Kristal Palasu, a onda i Fulamu gde je delio svlačionicu sa srpskim reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem.

Videćemo šta će na kraju biti sa Zvezdom i Dragovićem, da li će ipaki doći do dogovora, posebno jer i Liverpul navodno želi defanzivca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!