ZAVRŠETAK BAZENA U BAČKOJ TOPOLI: Obezbeđeno 505 miliona dinara

J. L.

27. 02. 2024. u 14:08

Za drugu fazu radova na izgradnji kompleksa bazena u Bačkoj Topoli Pokrajinska vlada, putem Uprave za kapitalna ulaganja, izdvojiće 505 miliona dinara.

ЗАВРШЕТАК БАЗЕНА У БАЧКОЈ ТОПОЛИ: Обезбеђено 505 милиона динара

foto: J.L.

Reč je o kompleksu zatvorenih bazena, koji će činiti plivački, dečji i kružni bazen, a koji će se koristiti kako za sportska takmičenja, tako i za rekreativne svrhe. Predviđa se izgradnja saobraćajnog priključka prema prostoru za parkiranje za potrebe stadiona TSC-a i bazena.Ukupno je predviđeno 30 parking mesta za potrebe bazena.

Inače,  bazenski kompleks se gradi na mestu nekadašnjeg „Venusa“, koji je  decenijama bio ruiniran. U prvoj fazi objekat je završen u konstruktivnom smislu, dok druga faza podrazumeva završne građevinske radove i opremanje bazenskom tehnikom, sistemima za grejanje i hlađenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!