NOVOSAĐANKA NA ULICI NAŠLA KOVERTU PUNU NOVCA: Na njoj bila ispisana samo jedna reč - ovako je pronašla vlasnika

Novosti online

22. 03. 2024. u 09:58

NAŠLA sam kovertu sa novcem u centru, između Ulice Laze Telečkog i Mite Ružića - početak je objave Kristine iz Novog Sada koja je fotografiju koverte objavila na grupi "Novosađanke" na Fejsbuku, a potom je opisala susret sa vlasnikom novca.

НОВОСАЂАНКА НА УЛИЦИ НАШЛА КОВЕРТУ ПУНУ НОВЦА: На њој била исписана само једна реч - овако је пронашла власника

Foto Shutterstock

Naime, Kristina je na Fejsbuk grupi objavila da je pronašla kovertu sa novcem i u nameri da dođe do vlasnika istakla je da onaj ko se bude javio mora znati tačnu sumu u njoj.

- Našla sam kovertu sa novcem u centru, između Ulice Laze Telečkog i Mite Ružića. Na koverti ne postoje nikakvi podaci, osim što piše Roman. Jedini način kako ću znati čiji je novac je taj što će onaj koji ga je izgubio, reći tačnu sumu - napisala je Kristina.

Ubrzo se Kristini javlja vlasnik koverte, a ona otkriva kako je izgledao njihov susret.

- Kada sam se čula sa vlasnikom, čovek je bio jako ganut. Po našem dogovoru videli smo se oko 17 časova i predala sam mu novac, a on je mene častio sa 50 evra. Nije mi ništa rekao o nameri u vezi sa novcem, ali je bio vidno ganut. Ipak je u pitanju bilo puno novca i razumem da mu nije bilo baš do priče - priča Kristina.

Kako kaže, kada je videla sumu koja je bila u koverti, koja je inače bila nasred trotoara, prvo što je pomislila jeste "Bože, pomozi da nađem vlasnika", i tako je i bilo.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: KOLEKCIJA ZA DIVLjENjE: Upoznajte Kolumbijca i njegovu kolekciju od 8.000 dresova

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata