U VRHU LESKOVAC I VLASOTINCE: U Jablaničkom okrugu i dalje raste broj zaraženih koronom

Igor Mitić

17. 11. 2020. u 11:13

OD 129 rezultata koji su, u poslednja 24 časa, stigli u leskovački Zavod za javno zdravlje(ZZJZ) 57 ima pozitivan nalaz na virus korona što je najveći broj inficiranih u jednom danu od početka ovog meseca odnosno za 13 više u odnosu na juče kada je prisustvo virusa potvrđeno kod 45 od 92 testirana pacijenta.

У ВРХУ ЛЕСКОВАЦ И ВЛАСОТИНЦЕ: У Јабланичком округу и даље расте број заражених короном

Foto: I.M.

Prema poslednjim podacima, koje je saopštio ZJZJ u Leskovcu, od 57 zaraženih osoba po 19 je uzorkovano sa teritorije Leskovca i Vlasotinca. U Lebanu je potvrđeno 14, u Medveđi četiri, a u Bojniku jedan slučaj novog oboljevanja.

Među zaraženima koronom je 36 zaposlenih i sedam nezaposlenih osoba, devet penzionera, ali i po dva studenta i učenika i jedno dete.

Trenutno se, iz laboratorije „Vatreno oko“ u Nišu, čeka na još 59 rezultata osoba koje su, prethodnih dana, uzorkovane u leskovačkom ZZJZ, Opštoj bolnici i domovima zdravlja okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!