ODREĐEN PUNKT ZA MASOVNU IMUNIZACIJU: Paraćinski štab za vanredne situacije odlučio - Vakcinacija u Sportskom centru “7. jul”

Z. Rašić

18. 01. 2021. u 18:43

PUNKT za masovnu vakcinaciju stanovništva opštine Paraćin protiv kovida 19 nalaziće se u Sportskom centru “7. jul” u aneksu, odnosno pomoćnoj hali, odlučeno je na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije te opštine, u skladu sa dopisom Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu da taj punkt bude izdvojen iz centralnog objekta Doma zdravlja.

ОДРЕЂЕН ПУНКТ ЗА МАСОВНУ ИМУНИЗАЦИЈУ: Параћински штаб за ванредне ситуације одлучио - Вакцинација у Спортском центру “7. јул”

Foto: Z. Rašić

Prostor pomoćne hale ispunjava sve tražene uslove, uključujući dostupnost građanima, parking prostor i prilaz za osobe sa invaliditetom, takođe je važno da ima sopstveni ulaz i mokri čvor.

Dom zdravlja odrediće do detalja kako će se masovna imunizacija odvijati, ali se još uvek ne zna kada će početi. U međuvremenu, vakcinu su primili zaposleni u obe paraćinske zdravstvene ustanove koji su se dobrovoljno prijavili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna