SUTRA JE SAHRANA LEKARA KOJ JE POGINUO KOD LOZNICE: Uglednog doktora Jovovića ispratiće na večni počinak porodica i prijatelji

V.M.

24. 01. 2021. u 23:49

PRIMARIJUS Dr Siniša Jovović (57), ugledni srpski psihijatar, višegodišnji načelnik Psihijatrijskog odeljenja Opšte bolnice u Loznici, kao i sudski veštak, koji je danas poginuo kod lozničke firme „Velkom“, na drumu Loznica - Šabac, biće sutra sahranjen na Gradskom groblju u Loznici.

СУТРА ЈЕ САХРАНА ЛЕКАРА КОЈ ЈЕ ПОГИНУО КОД ЛОЗНИЦЕ: Угледног доктора Јововића испратиће на вечни починак породица и пријатељи

Foto: Lozničke novosti

Na večni počinak će, pored ostalih, ispratiti njegovi najdraži, majka Dušanka, sinovi Jovan i Pavle, supruga Snežana, braća Miloš i Obren sa porodicama. Jovovićevi roditelji doselili su se davno iz Crne Gore u Vukov zavičaj, gde su odlično primljeni i prihvaćeni.

Dr Jovovića su voleli mnogi ljui i on njih. Bio je jako vezan za Srbiju, ali i postojbinu svojih predaka - Crnu Goru.

Foto: V.M.

Tuga, po saznanju za njegovu tragičnu smrt, je i u raznim krajevima Srbije i Crne Gore. Velika tuga je među zaposlenima u Opštoj bolnici u Loznici i Domu zdravlja sa kojima je godinama radio, sarađivao, družio se i gde su jedni drugima pomagali i kao kolege i kao drugovi i prijatelji.

Opelo i sahrana su sutra u 14 časova na groblju u Loznici, gradu koji je, svim srcem, voleko i čijim je stanovnicima, i kao stručnjak u toj važnoj grani medicine i, kao sugrađanin, ostao u nejlepšem sećanju. Bio je veliki borac protov narkomanije i na tu temu je, više puta, pored ostalog, govorio za „Večernje novosti“, kao ličnost od znanja i umeća. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna