Kao jedan od najmlađih anesteziologa sa 30 godina krenuo sam u borbu protiv korone, iz dana u dan, po planu i programu. Nisam razmišljao ni o čemu drugom osim da spasim što više života. Koliko god se trudili na svim poljima, virus svakako paralelno sa svima nama živi svoj život i lako može pronaći put do svakog od nas, tako nekako došao je i do mene. Iz svog iskustva mogu reći jednu stvar - on je zaista nepredvidiv, počinje svoju priču dr Aleksandar Nikolić, mladi anesteziolog Kliničkog centra u Nišu, koji je pobedio koronu.

Zidanje Srbibe

20.01.2021. 23:43

Hvala TI mlada ljudino... na znanju, na zvanju, na pouci i poruci... Hvala ti što si sa nama i što si naš... Hvala i Bogu što te je sačuvao i darivao živog i tvojoj pirodici i našem rodu na ponos i na hvalu...!!! Da imaš dug vek. .. !!!

Miša

21.01.2021. 09:30

Što ne navede, koju terapiju je koristio, da uporedimo sa onim što nam naši doktori daju u istim okolnostima ( antibiotici, aspirin, vitamini....)????

shadow70

21.01.2021. 14:37

Nema pravila kod svakoga se manifestuje razlicito , kod moje supruge temperatura do 37,8 u tri dana nije imala miris i ukus , malo bolovi u predelu donjeg dela ledja i to je to , a kod mene temperatura pocetak 38,8 i narednih dana 40 sa malaksaloscu mucninama nespavanjem 12-15 dana takoreci po 22casa , nisam mogao da nista jedem i da pijem tek posle 11 dana sam poceo na silu i stanje je pocelo da se popravlja . Znaci do coveka do coveka neko i ne oseti a ima koronu a neko jedva prezivi nazalost mnogo ima onih koji su izgubili bitku . Ako organizam ima gen sa jacim imunitetom oonda je dobro ako je suprotno ne valja . I pored toga sto su mi supruga i cerka medicinski radnici nema velike pomoci jedino sam organizam ako se uz pomoc medikamenata u prvih 5-6 dana sam izbori sve ostalo je sreca . Znaci molite se Bogu i zahvaljujte da vam da zdravlje i da vas iscupa od ovog zlog ratnika , drugo nista ne preostaje . Srecno svima koji su jos u borbi sa ovom nevidljivom pošasti .